Hjem > Nyheter > Kampoppsett for sesonginnspurten

Kampoppsett for sesonginnspurten

14 dager til neste runde. I 14 dager skal Liverpool-fansen få suge på denne karamellen. Det er liten tvil om at de er tilbake i tittelracet. Interessant er det å se at Arsenal skal spille mot de nåværende topp tre, og besitter dermed en nøkkelrolle. Det samme gjelder for Tottenham som i går tok tre poeng mot Chelsea; de har både oss og Liverpool igjen.

Dato United Liverpool Chelsea
4/5. april Aston Villa (h) (Søndag) Fulham (b) Newcastle (b)
7/8. april Porto (h) (tirs) Chelsea (h) (ons) Liverpool (b) (ons)
11. april Sunderland (b) Blackburn (h) (kl 13.45) Bolton (h)
14./15. april Porto (b) (ons) Chelsea (b) (tirs) Liverpool (h) (tirs)
18./19. april Everton (FAC) - Arsenal (FAC)
21./22. april Portsmouth (h) (22.) Arsenal (h) (21.) Everton (h) (22.)
25. april Tottenham (h) Hull (b) West Ham (b)
28./29. april Eventuell CL semifinale, 1. runde
2./3. mai Middlesbrough (b) (søn) Newcastle (h) Fulham (h)
5./6. mai Eventuell CL semifinale, 2. runde
9./10. mai Manchester city (h) (søn) West Ham (b) Arsenal (b)
13. mai (ons) Wigan (b) - -
16. mai Arsenal (h) WBA (b) Blackburn (h)
24. mai Hull (b) Tottenham (h) Sunderland (b)
27. mai Champions League-finale
30. mai FA Cup-finale

Nå kan kampene flyttes både mtp. sendetidspunkt og dato.

Det første som slår meg er at mai måned kan bli hard. 8 kamper, dersom vi kommer til både FA Cup-finalen og Champions League-finalen. Med mer vann mellom båtene, jfr. det vi hadde for ei drøy uke siden, så hadde vi stått umåtelig sterkere. Når man ser på kampprogrammet  er det ikke til å undres over at Sir Alex har uttalt at det blir umulig å vinne alle de tre gjenværende turneringene. Etter en eventuell semifinale i CL får vi også derbyet mot city.

Liverpools hjemmekamp kl 13.45 mellom knokkeloppgjørene mot Chelsea kan raskt bli et bananskall. Blackburn kommer til Anfield og er på desperat poengjakt for å unngå nedrykk.

Samtidig får Liverpool en kjærkommen pause på deres tynne stall når både United og Chelsea skal ut i FA Cup-semifinale. Etter at Arsenal i midtuken har spilt FA Cup mot Chelsea, skal de til Anfield. Ettersom de også er involvert i Champions League kan dette bli fordel til Liverpool.

Når neste kamp i Premier League spilles så skriver vi april. Da er det to måneder igjen av sesongen. Alle topp fire i England kan vinne store trofeer. Liverpool og Chelsea  har på mirakuløst vis klart å minske Uniteds forsprang betydelig, og de to gjenværende månedene blir umåtelig spennende.

Men det er jo derfor vi er fotballinteresserte…

Line Break

Om skribenten: Haakon

Haakon er en lidenskaplig United-fan. Top red.


 1. martin sleipnes
  22 mars 2009 @ 21:23 | #1

  jeg føler chelsea ble hektet av, en gang for alle, på lørdag. det er såklart supersynd, men mulighetene for et trofe i en av cupene er enda der, og jeg får klamre meg til det, selv om jeg tror chelsea ryker mot pool i CL. OM vi skulle ryke mot pool, tenker jeg at chelsea blir en mer seriøs utfordrer i PL (selv om det er kort tid til mai, så poengterer du jo godt med at det er særdeles mange kamper for hvert lag som når langt).

  FA-cupen gjøres nok opp mellom manu og chelski på wembley. gud e gler me.

 2. Petter Smart
  24 mars 2009 @ 18:58 | #2

  pool hektes av før utds neste kamp. Og blir begravd bak Chelsea etter kampen mot Gamstn. De har ikke tropp til å følge opp både PL og CL, fact.

 1. 5 april 2009 @ 20:40 | #1

Easy AdSense by Unreal