Hjem > Nyheter, Tidsmaskinen, Visste du at... > UnitedNorge gjennom sommeren

UnitedNorge gjennom sommeren

Fotballmessig sett så er sommeren et langt gjesp. Avisene sørger for å spekulere i Silly Season for å opprettholde trafikk til sine sider – men denne sesongen har vi jo i alle fall fotball-VM før pre-season tar til. For å holde flyten i en stille sesong skal UnitedNorge ta et par grep for å fortsatt gi våre lesere litt United-stoff i hverdagen.

Hva som er sant og hva som bare er oppspinn av alle ryktene som florerer er ikke like enkelt å skille mellom, men UnitedNorge skal selvsagt holde leserne oppdatert på mulige overganger – med et kritisk blikk. Eventuelle overganger, og vi vil gi vurderinger av kommende spillere. Javier Hernandez blir spennende å følge i VM.

Appropo VM – mange United-spillere skal i aksjon for sine landslag. UnitedNorge vil følge spillerne og holde leserne oppdatert på hvordan de forskjellige gjør det.

UnitedNorge starter også en ny fast, fredagsspalte som skal gi et innblikk i Uniteds mange hendelsesrike sesonger – både med oppturer og nedturer, morsomme hendelser og mindre flatterende hendelser. AVJ vil føre disse artiklene i pennen og disse publiseres hver fredag morgen. Den første kommer allerede i morgen, og det er en artikkelserie som blir å fortsette utover høsten og vinteren, og skal etter planen gå til det ikke er flere sesonger å ta av.

I tillegg skal vi hver dag (så godt vi klarer!) publisere en kort «Visste du at…»-artikkel, det vil si et morsomt eller interessant sitat, en fun fact eller en (litt) spesiell historie.

Selv om sola er over oss, eksamensperioder nærmer seg slutten og fellesferien nærmer seg med stormskritt — UnitedNorge vil bidra med din daglige United-dose!

Line Break

Om skribenten: Haakon

Haakon er en lidenskaplig United-fan. Top red.


  1. Ingen kommentarer enda.
  1. Ingen tilbakespor enda.

Easy AdSense by Unreal